politica de retur

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati de la noi. Daca nu sunteti multumit de produsele cumparate, le puteti returna sau schimba.

Legislatia romaneasca (O.G.34/2014, art.9, alin.1) prevede urmatoarele: consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

Noi dublam perioada pe parcursul careia puteti returna produsele. La cele 14 zile garantate de legislatia romaneasca, noi va mai oferim inca 14 zile in care puteti returna produsele. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului in baza art.14 alin.2 din O.G.34/2014. (Transportul re retur este suportat de client, noi va inapoiem suma pe care ati achitat-o la primirea comenzii).

important de stiut

– Va rugam, verificati produsele imediat dupa ce ati primit coletul;

– In cazul unui defect al produsului primit, MyBedroom va suporta integral cheltuielile cu transportul pentru inlocuirea acestuia;

– Daca comandati doua produse care fac parte dintr-o oferta cu discount (ex: “OFERTA 1+1 GRATUIT” sau “OFERTA 1 LA 119, 2 LA 199”) si doriti sa returnati unul dintre prduse, nu veti mai beneficia de discountul oferit pentru cumpararea celor doua produse.

CUM PUTETI RETURNA PRODUSELE

– Produsul trebuie returnat impreuna cu ambalajul original;

– Acesta trebuie ambalat intr-o punga, sau invelit intr-o folie de plastic, pe care curierul va lipi etichetele.

important

Inainte de a trimite produsul va trebui sa sunati la numarul de telefon +40.775.132.112 si sa completati formularul de mai jos:

formular de retur